Mazars Slovenija odslej s ponudbo svetovanja in dajanja zagotovil na področju IT

Z veseljem sporočamo, da s septembrom 2022 širimo naš storitveni portfelj na področje dajanja zagotovil in svetovanja na področju informacijske tehnologije.

Podjetja so vse bolj odvisna od tehnologije, kar ustvarja tako priložnosti kot tudi tveganja. Ker je zakonodajno okolje vse bolj zapleteno in obsežno, morajo podjetja zagotoviti skladnost IT okolja z regulatornimi zahtevami, obenem pa poskrbeti za ustrezen varnostni okvir tehnološkega tveganja.

Mazars v Sloveniji bo odslej svojim strankam ponujal celosten nabor storitev in strokovno pomoč pri soočanju z grožnjami ter tveganji na področju informacijske tehnologije: revizijo informacijskih sistemov, diagnostične preglede informacijskih sistemov, preveritve skladnosti z zakonodajo in predpisi, upravljanje informacijskih tveganj in svetovanje na področju kibernetske varnosti, poleg tega pa tudi zunanje varnostne preglede, penetracijske teste in izvedbo izobraževanj na temo informacijske varnosti. Vse o naših novih storitvah si lahko preberete na https://www.mazars.si/Home/Nase-storitve/Dajanje-zagotovil-in-svetovanje-na-podrocju-IT

Našo novoustanovljeno družbo MAZARS IT d.o.o. bo vodil Uroš Žust, ki ima več kot 17 let izkušenj na področju informacijske varnosti in revizije tako v Evropi kot Združenih Državah Amerike, svoje znanje pa bo s svojo ekipo strokovnjakov z veseljem delil s slovenskim trgom.

Mazars-IT-3.jpg